Höylätty sahatavara – Meri-Porin Saha Oy toimii Porissa

Höylätyn sahatavaran tuottaminen on ydinosaamistamme Porissa. Teemme pääasiassa alihankintatöitä mekaaniselle metsäteollisuudelle ja tuotamme laadukasta höylättyä sahatavaraa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia höylätuotteita, aina paneelista lujuuslajiteltuun runkotavaraan. Yrityksellämme on sekä CE-merkintäoikeus että lujuuslajitteluoikeudet, joten voit luottaa osaamiseemme sekä tavaran korkeaan laatuun. Tuotamme muun muassa:


Mitä tahansa höylätavaratuotteita tarvitsetkin, voimme tuottaa ne sinulle. Me Meri-Porin Sahalla pystymme tuottamaan kaikenlaiset ja kaiken muotoiset höylätuotteet laadukkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Sinun vaatimuksesi ovat meidän haasteemme. Useamman vuosikymmenen kokemus puunjalostuksessa sekä työntekijöittemme jatkuva kehittäminen mahdollistavat ja takaavat huippuluokkaisimpien höylätuotteiden valmistuksen. Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaista höylätavaraa tarvitset, niin saamme tehtyä visiostasi totta!

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä

Tehokas toimija sekä luotettavat toimitukset

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia höylätuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja nopeilla toimitusajoilla. Valmistamme höylättyä sahatavaraa yli 35 vuoden kokemuksella ja toimitamme tuotteet aina yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Kannustamme tiimityöhön, joka mahdollistaa positiivisen työilmapiirin ja tunnusmerkin yrityksellemme. Yrityksemme sijaitsee sataman lähellä Meri-Porissa, joten tuotteet saadaan lähtemään maailmalle nopealla aikataululla. Kun tarvitset korkealaatuisia höylävaratuotteita, ota meihin yhteyttä!

Yrityksellämme on sekä CE-merkintäoikeus että lujuuslajitteluoikeudet. Lujuuslajiteltu puutavara on lujuuslajittelukurssin käyneen henkilön lajittelemaa puuta lujuusominaisuuksien mukaan. Lujuuslajiteltua puutavaraa käytetään pääsääntöisesti kantavissa rakenteissa. Jokaisella lajittelijalla on oma tunnus, mikä takaa lajittelun laadun ja jäljitettävyyden. Rakennusviranomaiset vaativat rakennusten kantaviin rakenteisiin lujuuslajiteltua puutavaraa. CE-merkintä puolestaan on pakollista silloin, kun kantaviin rakenteisiin tarkoitettu sahatavara tai edelleen jalostetut ja tuotetut ulkoverhouslaudat tai -paneelit, sisäverhouslaudat sekä lattialaudat saatetaan markkinoille eli tapahtuu ns. transaktio. Tällöin on tuotteet merkittävä rakennustuoteasetuksen mukaisesti CE-merkinnällä. Valitsemalla meidät kumppaniksesi voit siis luottaa siihen, että kaikki hoidetaan alalla vallitsevien standardien mukaisesti.